Bu bayram acaba neler yapsam diye düşünmenize gerek kalmadı, ben sizler için bir birinden güzel tariflerden oluşan bir menü hazırladım. Tarifler benden, hazırlaması sizden..
Benim oluşturduğum örnek menü ve verdiğim alternatif tarifler üzerinde oynayarak farklı menüler oluşturabilirsiniz.
Şimdiden harika bir bayram geçirmeniz dileklerimle!!! Sevgiler…

Brokoli Çorbası
Kabak Çorbası
Kremalı Sebze Çorbası

Peynir Toplu Cevizli Salata
Izgara Sebze Salatası
Peynirli Kırmızı Biber Sarma

Et Kavurma
Kuzu Şiş
Erik Soslu Kuzu İncik

Zeytinyağlı Pırasa
Zeytinyağlı Barbunya
Zeytintağlı Patlıcan Dilme

Kıymalı Zarf Böreği
Sigara Böreği
Peynirli Muska Böreği





























tarifler süper ekmeği monitöre daldırasım geldim :)
bide arkadaşlar kavun çok severim kavunla ilgili ne kadar tatlı tarifi varsa yazdıgım maile yolasın lütfen ALLAH HERKESE BEREKETLİ SOFRALAR NASİB EYLESİN.
[email protected]
Menü süper ellerinize sağlık
çok harika tarifler elleriniz dert görmesin hemen bunlardan denicem
Teşekkürler Fatma Hanım :)
ooo şimdiden bayram hazırlıkları başlamış :) bayram menüsü için teşekkür ederim. Herkesin işini kolaylaştıracak bir iş yapmışsınız. Hemen abone oldum sitenize. Sanırım sitenizi bir ziyaret eden hemen abone oluyorudur. Çok faydalı şeyler yapıyorsunuz.
Amacım pratik bilgiler vererek hem kendi hemde sizlerin işini kolaylaştırmak, beğendiklerimi sizlerle paylaşmak bana çok keyif veriyor.Teşekkürler Ayten hanım :)