İftar Menüsü 26. Gün nasıl yapılır ? Ayrıca size fikir verecek 1 yorum var. Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası... Türk 2018 iftar iftar menüleri, 26.gün iftar menüsü, 30 günlük iftar menüsü, iftar menüsü, iftar sofraları, iftara özel tarifler, Pakmaya İftar Menüleri 2018

İftar Menüsü 26. Gün

Yayın Tarihi: 10-06-2018
4 5 5 1

Merhabalar Sevgili Dostlar,

Sizlere bahsettiğim instagram etkinliğimiz başladı! Katılmak ve hediye sepetimizi kazanacak 10 şanslı kişiden biri olmak için bu linkten ulaşabilirsiniz.

Bundan sonra Ramazan süresince her gün yeni bir iftar menüsü ile birlikte olacağız. Ayrıca Ramazan boyunca yeni tarifler ve tarif videoları da Mutfak Sırları’nda yerini alacak.

Artık gelenekselleşen ve her hafta yeniden heyecanlanmamızı sağlayan yarışmalar da instagram sayfamda sizleri bekliyor olacak :)

iftara özel tarifler

Yeni tarifler ve yarışma duyurularından herkesten önce haberdar olmak için Facebook ve Instagram sayfalarımı takip etmeyi unutmayın.

İftarda midenizi yormadan gün içinde almanız gereken besinleri alın; örneğin bir porsiyon karbonhidrat ( dört yemek kaşığı makarna ya da bir parça pide) ve yanında bir porsiyon protein (kırmızı ya da beyaz et). Karbonhidratı yeteri kadar almanız size enerji verecektir. Bunların haricinde sindirime yardımcı çorbaları da tüketmeye dikkat edin.

Bolca sıvı tüketmeyi de unutmayın.

Sevgiler…

26. Gün İftar Menüsü

Pazılı Soğuk Çorba
Kaşarlı Karnıyarık
Yumurtalı Ramazan Pidesi
Pirinç Pilavı
Yaz Salatası
Türk Kahveli Pudingli Cheesecake

Etiketler: , , , , ,

İftar Menüsü 26. Gün” için bir yorum

  • 10 Haziran 2018 tarihinde, saat 13:55
    Permalink

    hepsi birbirinden enfes ellerinize sağlık

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN TR