13.Gün İftar Menüsü (2015) nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası... Türk 2015 iftar menüsü, akşama ne pişirsem, gün gün iftar menüsü, iftar menüsü, pratik ramazan menüsü, ramazan menüsü, ramazan yemekleri, ramazanda sağlıklı beslenme, sağlıklı ramazan menüleri, yaz iftarları, yazlık ramazan menüleri, İftar Menüsü

13.Gün İftar Menüsü (2015)

Yayın Tarihi: 30-06-2015
4 5 5 1

Herkese Merhabalar,

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 gün boyunca sizlere iftar için önerilerde bulunacağım. Bu tarifleri kategorilerden seçeceğiniz farklı tariflerle birleştirerek farklı menüler oluşturabilirsiniz.

Oruçlu kalınacak olan sürenin uzun ve havaların sıcak olması nedeniyle iftarda ve sahurda mutlaka bol bol sıvı tüketin. Sindiriminizi rahatlatmak için çorba ve hoşafları sofranızdan eksik etmeyin.
Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak her hafta 5 okuyucuma Pakmaya’nın hazırladığı harika sepetler hediye edeceğim.

yazlık ramazan menüleri

Bu yarışmaya katılmak çok basit, yapmanız gereken her hafta mutfaksırları instagram sayfamdan yaptığım duyuruları takip etmek, Pakmaya instagram sayfası sayfasını takibe almak, Pakmaya ile hazırladığınız tatlı-tuzlu lezzetlerin olduğu iftar sofranızı #pakmayaileiftar etiketiyle instagramda paylaşmak.
Sevgiler…
13.Gün İftar Menüsü:
Etiketler: , , , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN TR