İftar Menüsü 26. Gün 2017 nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası... Türk 2017 iftar iftar menüleri, iftar menüsü, iftar menüsü hazırlama, iftar yemekleri, iftara çorba, iftara farklı tarifler, iftara misafir var, iftara ne pişirsem, iftarda kahvaltı, ramazan menüsü, ramazan tarifleri, Pakmaya İftar Menüleri 2017

İftar Menüsü 26. Gün 2017

Yayın Tarihi: 21-06-2017
4 5 5 1

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu 2017 Ramazan ayında da size birbirinden lezzetli ve pratik iftar sofraları kurabilmeniz için iftar menüleri hazırladım.

Bundan sonra Ramazan süresince her gün yeni bir iftar menüsü ile birlikte olacağız. Ayrıca Ramazan boyunca yeni tarifler ve tarif videoları da Mutfak Sırları’nda yerini alacak.

Artık gelenekselleşen ve her hafta yeniden heyecanlanmamızı sağlayan instagram yarışmamızı da unutmamak lazım :)

Yeni tarifler ve yarışma duyurularından herkesten önce haberdar olmak için Facebookve Instagram sayfalarımı takip etmeyi unutmayın.

 
ramazan tarifleri

İftarda midenizi yormadan gün içinde almanız gereken besinleri alın; örneğin bir porsiyon karbonhidrat ( dört yemek kaşığı makarna ya da bir parça pide) ve yanında bir porsiyon protein (kırmızı ya da beyaz et). Karbonhidratı yeteri kadar almanız size enerji verecektir. Bunların haricinde sindirime yardımcı sebze yemekleri tüketmeye dikkat edin.

Sıvı tüketmeyi de unutmayın.

Sevgiler…

İftar Menüsü 26. Gün Tarifleri:

Mantar Çorbası
İmam Bayıldı
Peynirli Cevizli Erişte
Kayısılı Sütlaç

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN TR