14. Gün İftar Menüsü 2016 nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası... Türk 2016 iftar, iftar menüleri, iftar menüsü, iftar menüsü hazırlama, iftar menüsü örnekleri, iftar yemekleri, iftara çorba, iftara farklı tarifler, iftara misafir var iftara ne pişirsem, ramazan menüsü, ramazan tarifleri, İftar Menüsü

14. Gün İftar Menüsü 2016

Yayın Tarihi: 18-06-2016
4 5 5 1

Merhabalar Sevgil Dostlar,

Her yıl olduğu gibi bu yıl da size birbirinden lezzetli ve pratik iftar sofraları kurabilmeniz için iftar menüler hazırladım.

Orucunuzu bir tane hurmayla açmak kan şekerinizin dengelenmesine yardımcı olacaktır. Uzun süren açlıktan sonra hızlıca yemek vücudunuzun dengesini bozabilir. Bu nedenle iftara bir porsiyon çorba (tercihen rahat sindirilebilen çorbalar; örneğin sebze çorbaları) ile başlayın ve ardından 15 dakika kadar kendinizi dinlendirin.

Midenizi yormadan gün içinde almanız gereken besinleri alın; örneğin bir porsiyon karbonhidrat ( dört yemek kaşığı makarna ya da bir parça pide) ve yanında bir porsiyon protein (kırmızı ya da beyaz et). Karbonhidratı yeteri kadar almanız size enerji verecektir. Bunların haricinde sindirime yardımcı sebze yemekleri tüketmeye dikkat edin.

Ayrıca iftar sofralarına lezzet, sizlere de harika hediye sepetleri kazandıracak yarışmamız başlıyor.

ramazan tarifleri

 

Bu yarışmaya katılmak çok basit. Yapmanız gereken her hafta  https://www.instagram.com/mutfaksirlari/ instagram sayfamdan yaptığım duyuruları takip etmek, Pakmaya https://www.instagram.com/mutfaginyildizi/ instagram sayfasını takibe almak, Pakmaya ile hazırladığınız tatlı-tuzlu lezzetlerin olduğu iftar sofranızı #‎pakmayaileiftar‬ etiketiyle instagramda paylaşmak.

Sevgiler…

14. Gün İftar Menüsü 2016

Mantılı Çorba (Yüksük Çorbası)
Dana Şinitzel
Patates Salatası
Puding Dolgulu Ekler

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN TR