1. Gün İftar Menüsü 2020 nasıl yapılır ? Tarifin püf noktaları, binlerce yemek tarifi ve daha fazlası... Türk 2020 iftar, 2020 ramazan, iftar menüsü, iftar yemekleri, iftara ne pişirsem, ramazan menüsü, ramazan tarifleri, İftar Menüleri 2020

1. Gün İftar Menüsü 2020

Yayın Tarihi: 23-04-2020
4 5 5 1

Merhabalar Sevgili Dostlar,

Bir Ramazan ayı daha geldi çattı. Zaman nasıl da hızla geçiyor. 2 Ramazan arası bir gün gibi geliyor sanki ama o arada neler neler yaşıyoruz.

Bu Ramazan ayı diğerlerinden biraz daha farklı biraz daha anlamlı bizim için. İçinde bulunduğumuz zor zamanları evimizde kalarak geçirirken daha geleneksel daha çekirdek aile olarak yaşayacağız iftarları.

ramazan tarifleri

Belki iftar davetlerimiz olamayacak ama biz bize ailece yemek yemeyi yaşayacağız tekrar. Evimizde olduğumuz ve daha az hareket ettiğimiz için iftarlar ve sahurda bağışıklığımızın güçlü olmasından da taviz vermeyerek daha hafif yemeyi tercih etmeliyiz.

Ben de bu seneki özel duruma göre daha hafif tarifler seçmeye çalışacağım. Bu zor günlerde iftar menülerinde buluşarak daha sağlıklı geçireceğiz.

Bana destek olmak ve şu sıkıntılı günlerde biraz da olsa motive olabilmem için postlarımı pinterestte pinlemeyi, instagram ve kullandığınız diğer sosyal ağlarda takip ederek beğenmeyi unutmayın.

Sizin uyguladığınız tariflerimi hikayemde sizin fotoğraflarınızla paylaşmayı çok isterim :) Instagram hesabım: @mutfaksirlari 

Hayırlı Ramazanlar,

  1. Gün İftar Menüsü 2020

Sevgiler…

Etiketler: , , , , , ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN TR